معرفی کامل دمنوش به

«دمنوش به» یکی از بی‌خطر‌ترین انواع دمنوش‌های گیاهی است که از گذشته‌های دور تا الان، از آن برای درمان اکثر بیماری‌ها استفاده می‌کنند. معمولا دمنوش‌ها مضراتی دارند که مصرف آن‌ها به همه توصیه نمی‌شود؛ اما ضرر دمنوش به آنقدر کم است که اکثر افراد در هنگام خرید دمنوش، آن را با عطر خوش و طعم ترش و خوشمزه‌ای که دارد، حتما خریداری می‌کنند.

دمنوش گیاهی به (میوه به) را می‌توانید با هل، سیب و یا زعفران هم دم کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. علاوه بر آن، چای برگ درخت به هم، طعم و خواص زیادی دارد. خواص دمنوش به برای زنان باردار و تقویت قوای جنسی آقایان بسیار زیاد است. دمنوش به علاوه بر رایحه بی‌نظیر و طعم عالی، یکی از بی‌ضرر‌ترین دمنوش‌های گیاهی به‌شمار می‌آید و می‌توانید آن‌را به‌راحتی در خانه درست کنید. قبل از این‌که به طرز تهیه دمنوش و چای به بپردازیم، بد نیست نکاتی را در رابطه با میوه شگفت‌انگیز به بدانید. پس اگر می‌خواهید پاسخ این سوال رایج که «دمنوش به برای چی خوبه» را بدانید، همراه ما باشید.

مواد غذايي تشكيل دهنده به چست؟ (خواص به و دانه به)

به میوه‌ای با طبیعت معتدل است ولی دانه‌های آن طبیعت سرد دارند. البته طبع دمنوش به بیشتر به سمت گرم گرایش دارد. میوه به را به‌صورت خام یا پخته می‌توان مصرف کرد و از به‌دانه (دانه به) که آشنای بیشتر افراد است، معمولاً برای درمان خشکی گلو استفاده می‌شود. لعاب به‌دانه ضد سرفه است و به بهبود تنفس در دوره‌ي سرما‌خوردگی کمک می‌کند.

این میوه دارای کربوهیدرات و پروتئین، پکتین و فیبر خوراکی و ویتامین‌های A، B، C و مواد معدنی کلسیم، مس، آهن، منیزیم، فسفر و روی است. اين ميوه به علت داشتن ویتامین C و ترکیبات دارای فنول از آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی به‌شمار می‌آید.

خواص و روش تهیه دمنوش گیاهی به

خواص دمنوش به برای سلامت بدن چیست؟ (13 فواید دمنوش به)

معجزه خواص دمنوش به خشک شده و تازه را برای سلامتی و درمان بسیاری از بیماری‌ها، در این بخش مشاهده کنید:

  1. به علت داشتن فنول در تسکین زخم معده موثر است.
  2. برای درمان اسهال و عفونت‌های روده و همچنین یبوست به‌کار می‌رود.
  3. از دسته‌ی دمنوش‌های جوان‌کننده است زیرا حاوی آنتی‌اکسیدان است. آنتی اکسیدان‌ها با رادیکال‌های آزاد درگیر می‌شوند و از طریق مبارزه با آن‌ها، روند پیری را به تاخیر می‌اندازند.
  4. از آن‌جایی‌که کالری کم و فیبر زیاد دارد، برای لاغری و تناسب اندام می‌توان از آن استفاده کرد. (دمنوش های لاغری)
  5. ضد آلرژی و آرام‌کننده‌ی سیستم عصبی و دستگاه تنفس است.
  6. ضد ویروس و آنتی‌باکتریال است و از عفونت روده، اسهال، سوزش مجاری ادرار و مهم‌تر از همه از آنفولانزا  جلو‌گیری می‌کند.
  7. آرام‌کننده‌ی ذهن و تقویت‌کننده‌ی هوش است و می‌توان از آن برای جلوگیری از آلزایمر استفاده کرد.
  8. دم نوش به افزایش‌دهنده عقل، اشتها و شجاعت است.
  9. آرامش‌بخش قوی است و در درمان بی‌خوابی و التهاب‌های موضعی نظیر ترک پوست می‌تواند موثر باشد.
  10. با کاهش فشار خون و کلسترول سبب آرامش قلب می‌شود.
  11. از لعاب به‌دانه برای کاهش تپش قلب و در نتیجه تقویت قلب استفاده می‌شود.
  12. از لعاب دانه‌های به برای بهبود عفونت مثانه و درمان سوختگی پوست می‌توان استفاده کرد.
  13. به‌دانه برای بهبود التهاب دستگاه گوارش و دستگاه تنفس هنگام سینه درد، تب و گرفتگی صدا مورد استفاده قرار می‌گیرد. در واقع دمنوش به برای سرفه و درمان سرماخوردگی کاربرد دارد. (بهترین دمنوش های سرماخوردگی)

تا اینجا با 13 خاصیت دمنوش به آشنا شدید. بنابراین اگر به دنبال یک دمنوش خوش عطر و سالم هستید، دمنوش به را حتما امتحان کنید. منتهی قبل از آن باید طرز تهیه دمنوش به را بدانید.

طرز تهیه دمنوش به تازه چیست؟ (میوه تازه به)

روی میوه به معمولاً پرز‌های قهوه‌ای مشاهده می‌شود که برای خوردن مناسب نیستند. بنابراین تهیه دمنوش به را با پاک کردن این پرزها شروع کنید:

  • برای تهیه دمنوش به تازه ابتدا پرز‌های روی میوه را با یک دستمال پاک کنید و میوه را خوب بشویید.
  • میوه‌ي شسته شده را با پوست رنده کنید (رنده‌ي درشت را انتخاب نماييد).
  • میوه‌ي رنده شده را روی یک سینی پهن کنید و روی یک حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا خشک شود (روی آن‌را با پارچه‌ي توری بپوشانید)
  • رنده‌های به را در یک ماهیتابه‌ي داغ که از قبل روی شعله داغ شده است بریزید و با قاشق به‌طور پیوسته زیر‌و‌رو کنید تا همه‌ي خلال‌ها یکسان حرارت داده شوند. این کار را تا زمانی‌که خلال‌ها قهوه‌ای رنگ شوند ادامه دهید و مراقب باشید كه خلال‌ها نسوزند.
  • اجازه دهید خلال‌ها خنک شوند. سپس آن‌ها را در یک سینی ریخته و در جایی گرم قرار دهید تا به تدریج خشک شوند. خشک شدن ممکن است دو تا سه روز طول بکشد. طی این مدت هر روز حتماً دو سه بار با قاشق خلال‌ها را زیر‌و‌رو کنید تا همه‌ي خلال‌ها کاملاً خشک شوند.
  • سپس آن‌ها را در یك ظرف شیشه‌ای و دور از رطوبت بریزید. این به خشک شده را می‌توانید تا مدتی نگه دارید و از آن در تهیه‌ي دمنوش استفاده کنید.

تا اینجا با طرز تهیه دمنوش به تازه آشنا شدید. اما برخی افراد ترجیح می‌دهند از به خشک شده برای تهیه دمنوش استفاده کنند.

طرز تهیه دمنوش به خشک شده چیست؟ (میوه خشک شده به)

برای تهیه دمنوش به خشک شده (جوشانده به)، باید یک قاشق غذا‌خوری از به خشک شده را با کمی هل و دارچین به همراه یک لیوان آب جوش داخل یک قوری بریزید و اجازه دهید 20 دقیقه با بخار کتری دم بکشد. البته می‌توانید این دمنوش را بدون هل و دارچین هم با همین دستور تهیه کنید. طرز تهیه دمنوش به برای سرماخوردگی و یا مصرف عادی، به همین سادگی است که گفتیم و به راحتی می‌توانید آن را نوش جان کنید.

طرز تهیه چای به چیست؟ (برگ به)

برای تهیه چای به، برگ درخت به را شسته و به‌مدت 15 دقیقه در یک قوری آب در حال جوش حرارت دهید و سپس آن را صاف کنید. مصرف روزانه چای به فقط به‌ميزان یک لیوان توصیه می‌شود. بهترین زمان مصرف دمنوش برگ به بستگی به شرایط شما دارد. اگر این دمنوش را برای سرماخوردگی مصرف می‌کنید، می توانید آن را در طول روز به دفعات مصرف کنید. دمنوش برگ به برای لاغری را می‌توانید بین وعده‌های غذایی و یا قبل از غذا مصرف کنید. در حالت عادی هم می‌توانید این دمنوش را با معده خالی در طول روز مصرف کنید تا جذب بهتری داشته باشد.

خواص چای به چیست؟

علاوه بر 13 خاصیت دمنوش به برای سلامتی، چای به هم برای بدن خواص زیادی دارد که برخی از این خواص عبارت‌اند از:

  • رگ‌های قلب را باز می‌کند و بیمارانی که با این بیماری دست‌و‌پنجه نرم می‌کنند با خوردن چای به مشکلات کمتری را متحمل می‌شوند.
  • با کاهش کلسترول و فشار خون به قلب کمک و از تشکیل لخته‌ي خون جلو‌گیری می‌کند.
  • در از بین بردن ورم چشم و مداوای آن بسیار موثر است و از ریزش مو جلو‌گیری می‌کند.

میزان مصرف مجاز چای به چقدر است؟

اگر‌چه تعیین میزان مصرف بستگی به سن افراد و شرایط بیمار دارد ولی روزانه بیشتر از یک لیوان از چای یا دمنوش توصیه نمی‌شود.

قبل از مصرف به نكات زير توجه كنيد:

  • هنگام مصرف به حتماً پرز روی آن را کاملاً پاک کنید.
  • دانه‌های به سمی هستند، فقط از لعاب آن می‌توانید استفاده کنید و از قورت دادن آن بپرهیزید.
  • سعی کنید به را به‌صورت خام نخورید و به‌شکل کمپوت و دمنوش از آن استفاده کنید.
  • از مصرف هم‌زمان به با دارو‌‌ها اجتناب کنید زیرا سبب کاهش جذب بعضی از دارو‌‌ها می‌شود. توصیه می‌شود یک ساعت پس از مصرف دارو از دمنوش استفاده کنید.

چه کسانی حتماً باید دمنوش به را بنوشند؟

درباره این‌که چه کسانی نمی‌توانند به را مصرف کنند هیچ گزارشی به‌دست نیامده است. فقط می‌توان گفت حتماً از پر خوری هر داروی گیاهی باید پرهیز کرد. اما جالب است که برخلاف دارو‌های گیاهی دیگر توصیه می‌شود که زنان باردار و شير‌ده در دوران بارداری و شیر‌دهی روزی یک عدد به پخته را مصرف کنند یا دمنوش آن‌را بنوشند. مصرف به می تواند حالت تهوع را از بین ببرد.

کلام آخر

در ان مطلب با خواص دم نوش به و چای به آشنا شدید. این میوه به درمان درد، جلوگیری از سرطان، تقویت سیستم ایمنی و حتی لاغری و سلامت پوست و مو کمک می‌کند. علاوه برآن، همه مادران دوست دارند فرزندان سالم و زیبا داشته باشند. خوردن به پخته و دمنوش آن، به تحقق این آرزوی مادران کمک می‌کند. جالب است نظر بزرگان را هم در مورد به بدانید:

  • به بخورید، چرا که ذهن را تقویت می‌کند، غم و اندوه را می‌‌برد و فرزند را زیبا می‌کند. (پیامبر اكرم(ص))
  • در به ویژگی‌ای است که در دیگر میوه‌ها نیست. به ترسو را دلير و شجاع مي‌كند. (امام رضا (ع))
  • به معده را نیکو و قلب را محکم و قوی می‌سازد. (امام صادق (ع))
  • ادمین سایت
  • 1402/05/19
  • 3714 بازدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


بستن
مقایسه